Asa a inceput totul...


vineri, mai 15, 2009

Un masterand din SUA donează cărţi la Centrul de Limbi Străine al Bibliotecii Judeţene

October 13, 2008

Un tânăr care a terminat în vara acestui an cursurile de masterat la Universitatea Holycross Greek Orthodox School of Theology, SUA a donat 35 de cărţi Centrului de Limbi Străine al Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu”, Vrancea.

Marinel Laurenţiu Marcu a donat 28 de exemplare în franceză, respectiv manuale şi cursuri de limbă şi gramatică franceză, de matematică, geografie, ştiinţe naturale, biologie, istorie şi lectură, editate în Franţa de edituri de renume cum este Hachette, printre cele 28 de exemplare aflându-se şi o antologie de texte filozofice comentate şi trei cărţi de teologie, inclusiv Noul Testament.
„Exemplarele sunt într-o stare fizică foarte bună iar conţinutul este cu adevărat unul calitativ din punct de vedere informaţional. Trei exemplare printre cele donate sunt cărţi de literatură engleză şi reprezintă o valoare datorită anului publicării, fiind cărţi vechi din 1903, 1904 respectiv 1934 şi calităţii hârtiei şi tiparului”, spune Anamaria Cătănoiu, coordonatorul Centrul de Limbi Străine.
La rândul său Marcu a precizat că a făcut această donaţie „deoarece sper să le fie de folos celor care au nevoie de astfel de cărţi”.
Traian Negulescu - AGERPRES

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu