Asa a inceput totul...


vineri, decembrie 04, 2009

Alex Balaș din SUA „se mută” la Centrul de Limbi Străine

Din 11 decembrie, Alex Balaș, colaboratorul nostru din SUA, vine acasă, la Focșani, și vă va sta la dispoziție!

După ce am spart gheața prin metoda videoconferințelor online pe tema studiilor în străinătate și a examenelor TOEFL, SAT, Cambridge, etc. doritorii au acum oportunitatea de a discuta „face to face” (față în față) cu Alex Balaș, colaboratorul nostru din SUA.

Alex este doctorand în anul IV la Științe politice, University of Illinois, SUA, și a acceptat să colaborăm în acest proiect și demers educațional în sprijinul elevilor și a tuturor celor care vor să studieze la o universitate în străinătate, fie SUA, Marea Britanie sau oriunde în altă parte.

Experiența lui Alex în acest domeniu este prețioasă iar informațiile oferite celor care au fost la videoconferință și pe care le-am publicat și pe acest blog, sunt de mare folos tinerilor, mai ales că ele vin de la sursă primară, deoarece mulți nu știu de unde să acceseze acest tip de informație sau nu au această posibilitate sau pur și simplu nu sunt îndrumați de cei care dețin informațiile.

Acum Alex vine acasă, la Focșani, și va sta suficient de mult încât toți cei care au nevoie de ajutor cu informații despre examene, cu aplicații la universități, cu recomandări și îndrumări, le pot obține acum direct de la Alex. El va sta la dispoziția tuturor la Centrul de Limbi Străine, după un program pe care îl vom stabili în funcție de solicitările voastre.

Reamintesc adresa lui Alex, pentru cei care doriți să-i scrieți: balexandru1981@yahoo.com

Iar pe noi stiți unde ne găsiți, dacă vreți detalii referitoare la venirea lui:
ACASĂ la Centrul de Limbi Străine!

(Anamaria Cătănoiu, coordonator Centru)