Asa a inceput totul...


luni, februarie 21, 2011

Club de socio-umane gratuit!


Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea - Centrul de Limbi Străine, lansează un proiect educativ care vizează îndrumarea didactică a elevilor pentru examenul de bacalaureat la disciplinele filosofie și sociologie.

Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea - Centrul de Limbi Străine lansează începând de marți, 22 februarie, CLUBUL DE SOCIO-UMANE, un proiect educativ care se adresează elevilor de liceu din comunitatea vrânceană.

CLUBUL DE SOCIO-UMANE, iniţiat şi coordonat de profesorul Adrian Tiglea, bibliotecar în cadrul Bibliotecii Județene Vrancea, reprezintă un modul de formare intelectuală de specialitate şi de socializare a tinerilor umanişti care doresc să urmeze o facultate din aria ştiinţelor sociale.

Clubul este gratuit și se va desfășura săptămânal la noul sediu al Centrului de Limbi Străine din strada Mr. Gh. Sava, nr.4, marți între orele 14.30 – 16.00 la disciplina filosofie, și miercuri între orele 13.00 – 14.00 la disciplina sociologie.

„Având experienţa la catedră, îmi propun să îi familiarizez pe liceeni cu disciplinele filosofie și sociologie ca o formă de ajutor didactic în vederea pregătirii examenelor la aceste materii.” (Prof. Adrian Țiglea).