Asa a inceput totul...


joi, decembrie 03, 2009

Cluburile de arabă şi turcă...

...vă invită la a patra întâlnire şi la discuţii pe teme de cultură şi civilizaţie islamică.

Sâmbătă, pe 12 decembrie, 2009 începând cu orele 12.00, la Centrul de Limbi Străine sunt aşteptaţi toţi cei interesaţi de cultura şi civilizaţia islamică şi de limbile arabă şi turcă. Membrele Asociaţiei « Surori Musulmane » din Bucureşti vor reveni pentru a continua predarea celor două limbi orientale dar şi incursiunile în cultura şi civilizaţia islamică.

Nelipsita expoziţie de cărţi, vestimentaţie, condimente, esenţe de parfum, produse alimentare şi cosmetice va completa discuţia care de această dată se va centra pe tema «Locuri din Turcia cu semnificaţie pentru creştini».

Ne bucurăm că această colaborare este constantă şi grupul de curs s-a omogenizat. Eforturile partenerilor noştri de a veni lunar sunt de apreciat şi de acest lucru depinde şi reuşita proiectului nostru cultural iniţiat în vara lui 2009, Punţi peste cultură - Bridges Across Culture. Participarea este gratuită la toate activităţile, ca de obicei, şi oricine doreşte să participe, la cursuri sau la temele de discuţie, este binevenit.”
(Anamaria Cătănoiu, coordonator Centrul de Limbi Străine)