Asa a inceput totul...


marți, august 11, 2009

Încep cluburile de arabă şi turcă la Centrul de Limbi Străine

Centrul de Limbi Străine al Bibliotecii Judeţene Vrancea şi Asociaţia « Surori Musulmane » din Bucureşti anunţă începerea mult aşteptatelor cluburi de arabă şi turcă şi a discuţiilor pe teme de cultură şi civilizaţie islamică.

Sâmbătă, pe 15 august, începând cu orele 11.00, la Centrul de Limbi Străine sunt aşteptaţi toţi cei interesaţi de cultura şi civilizaţia islamică, dar şi de limbile arabă şi turcă. Membrele Asociaţiei « Surori Musulmane » din Bucureşti vor fi cele care îi vor iniţia pe doritori în tainele celor două limbi orientale dar şi în viaţa de zi cu zi a femeii musulmane. 
În acest scop se va organiza şi o expoziţie de cărţi, vestimentaţie, condimente, esenţe de parfum şi bijuterii specifice, dar şi o discuţie cu tema « Femeia musulmană în viaţa cotidiană».

Întâlnirile vor fi complexe, în sensul că vom încerca să organizăm şi cele două cluburi de limbă arabă şi turcă şi discuţiile pe teme de cultură şi civilizaţie în aceeaşi zi deoarece colaboratorii noştri nu se pot deplasa decât o dată pe lună pentru aceste activităţi. Participarea este gratuită la toate activităţile şi tot ceea ce vă propunem este inedit şi educativ. Expoziţia de cărţi, vestimentaţie, condimente, parfumuri şi bijuterii specifice civilizaţiei islamice, este prima de acest gen în judeţul nostru.” (Anamaria Cătănoiu, coordonator Centrul de Limbi Străine)

Vă aşteptăm aşadar la Centrul de Limbi Străine din Focşani, str. Republicii nr. 8 (vizavi de Parcul Bălcescu). Persoana de contact pentru detalii suplimentare, Anamaria Cătănoiu, coordonator Centrul de Limbi Străine, telefon 0237-231161.