Asa a inceput totul...


miercuri, septembrie 23, 2009

Workshop pentru voluntarii Centrului de Limbi Străine




“Cum să învăţ mai mult şi mai uşor studiind mai puţin timp” – workshop de tehnici de învăţare rapidă sub îndrumarea lui Odette Irimiea, referent Ateneul popular “Mr. Gh. Pastia”, pentru voluntarii Centrului de Limbi Străine. 

Timp de patru zile, la Centrul de Limbi Străine s-a desfăşurat un atelier care şi-a propus să ofere elevilor, studenţilor şi cadrelor didactice un sprijin în actul de învăţare. Aproximativ 30 de voluntari ai Centrului, împărţiţi în două grupe, au învăţat de la Odette cum să asimileze mai uşor informaţiile, cum să le selecteze, cum să citească mai rapid şi mai eficient, într-un cuvânt – cum să înveţi. 

Voluntarii au fost foarte mulţumiţi de “ponturile” care le vor uşura munca, mai ales că nimeni nu te învaţă de fapt cum să înveţi ca să ai rezultate de calitate. La atelier au participat liceeni, studenţi, masteranzi, cadre didactice, toţi apropiaţi ai bibliotecii care au avut parte acum de o mică recompensă pentru tot sprijinul pe care îl oferă Centrului.

Vă mulţumim că ne sunteţi mereu aproape şi ne bucurăm să vă putem oferi în schimb un mic ajutor pentru viitor! Vă iubim şi vă aşteptăm mereu ACASĂ!