Asa a inceput totul...


vineri, mai 15, 2009

Club de pictura gratuit

Centrul de Limbi Straine al Bibliotecii Judetene Vrancea da din nou startul la inscrieri, de aceasta data pentru Clubul de pictura. Un nou profesor voluntar, Mihaela Danila, Colegiul Economic "M. Kogalniceanu", Focsani, s-a alaturat echipei de tineri voluntari si va coordona Clubul de pictura, la care poate lua parte oricine doreste, in mod gratuit.

Inscrierile se vor face in perioada 15 - 22 mai 2009, la Centrul de Limbi Straine din Focsani, str. Republicii nr. 8 (vizavi de Parcul Balcescu) sau la telefon 0237-231161.
Persoana de contact pentru detalii suplimentare, Anamaria Catanoiu, coordonator Centrul de Limbi Straine. Zilele si orele de desfasurare ale clubului vor fi lunea intre 9-13, miercurea intre 12-16, joia intre 16-19 si vinerea intre 9-13, in fiecare saptamana. Inaugurarea clubului si prima intalnire cu membrii inscrisi va avea loc în data de 25 mai, ora 10.00.
"Pictura fara varsta, acesta este motto-ul noului club care se va deschide la Centrul de Limbi Straine. Este o activitate de loisir si educativa in acelasi timp pentru toti iubitorii si doritorii de pictura, care se va desfasura dupa un program foarte flexibil si generos ca timp. Sunt foarte multi care abia asteptau sa se deschida acest club si sunt de diverse varste. Mihaela Danila, profesorul voluntar care va coordona clubul, va dedica comunitatii 15 ore de munca voluntara saptamanal din dorinta de a oferi cat mai multor iubitori de pictura posibilitatea, gratuita, de a invata tehnica culorii si a desenului." (Anamaria Catanoiu, coordonator Centrul de Limbi Straine)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu