Asa a inceput totul...


miercuri, mai 19, 2010

Islamul în Europa la cluburile de arabă şi turcă

Centrul de Limbi Străine al Bibliotecii Judeţene Vrancea şi Asociaţia « Surori Musulmane » din Bucureşti vă invită la a şasea întâlnire a cluburilor de arabă şi turcă şi a discuţiilor pe teme de cultură şi civilizaţie islamică.

Sâmbătă, pe 22 mai, 2010 începând cu orele 12.00, la Centrul de Limbi Străine sunt aşteptaţi toţi cei interesaţi de cultura şi civilizaţia islamică şi de limbile arabă şi turcă. Membrele Asociaţiei « Surori Musulmane » din Bucureşti vor reveni pentru a continua predarea celor două limbi orientale dar şi incursiunile în cultura şi civilizaţia islamică.

Discuţia se va centra pe tema «Islamul în Europa» şi va fi completată de vizionarea şi comentarea de documentare .
Nu va lipsi nici expoziţia de produse tradiţionale, de cărţi, ceai, condimente, esenţe de parfum, produse alimentare şi cosmetice tradiţionale care se bucură de apreciere în rândul participanţilor.

“Partenerii noştri din Bucureşti revin pentru a şasea întâlnire a cluburilor de arabă şi turcă. De la ultima întâlnire, care a avut loc în iarnă, participanţii şi multe alte persoane noi, interesate, au tot întrebat când revin la Focşani partenerii noştri. Şi standul de produse tradiţionale are mare căutare, în special ceaiurile şi condimentele care sunt foarte bune.
Le mulţumim din suflet partenerilor noştrii şi sperăm să putem continua acest proiect atât de frumos şi dorit de public. Pentru comunitate participarea este gratuită!”
(Anamaria Cătănoiu, coordonator Centrul de Limbi Străine)

Vă aşteptăm, aşadar, la Biblioteca Judeţeană “Duiliu Zamfirescu“ – Centrul de Limbi Străine din Focşani, str. Republicii nr. 8 (vizavi de Parcul Bălcescu). Persoana de contact pentru detalii suplimentare, Anamaria Cătănoiu, coordonator Centrul de Limbi Străine, telefon 0237-231161 şi blogul Centrului: centruldelimbistraine.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu