Asa a inceput totul...


miercuri, octombrie 14, 2009

Club gratuit de engleză pentru avansaţi cu Erin O'Halloran


Clubul gratuit de engleză pentru avansaţi, din cadrul Centrului de Limbi Străine al Bibliotecii Judeţene Vrancea, îşi deschide din nou porţile pentru toţi doritorii.

Marţi, 20 octombrie, la orele 16.00, reîncepe clubul de engleză pentru avansaţi. Sub coordonarea voluntarului american de la Corpul Păcii, Erin O’Halloran, vrâncenii vor avea din nou şansa să converseze în engleză. În fiecare săptămână, marţea, între 16.00 şi 18.00, Erin va sta la dispoziţia tuturor celor care doresc să-şi exerseze stilul conversaţional în limba engleză. 

Clubul cu Erin este o continuare a celui înfiinţat de Eric Bleich, voluntar american la Corpul Păcii, acreditat la Biblioteca Judeţeană Vrancea în 2005. El se adresează celor care deţin un nivel relativ avansat de cunoştinţe în limba engleză care să le permită să întreţină o discuţie pe orice temă.
Clubul este deschis tuturor, indiferent de vârstă.

Erin este „soluţia” pe care o aşteptam de ceva vreme, pentru a putea răspunde solicitărilor publicului. După plecarea lui Eric, i s-a simţit lipsa foarte mult, deoarece toată lumea aştepta un înlocuitor. Erin este răspunsul nostru la solicitările tuturor de a înfiinţa un club de engleză pentru avansaţi. Vrâncenii au din nou şansa, pentru următorii doi ani de zile cât Erin va petrece în Focşani, să-şi exerseze engleza conversaţională. 

Nu există limită de vârstă, vrem să oferim tuturor şansa de a conversa cu un vorbitor nativ de engleză. Stilul de lucru va fi unul cât se poate de lejer şi natural, adica se va conversa pe temele dorite de membri şi totul se va derula ca o discuţie între prieteni. Sperăm ca acest mod de abordare nou va prinde la vrânceni. 
(Anamaria Cătănoiu – Coordonator Centrul de Limbi Străine).

Doritorii se pot adresa pentru detalii la Centrul de Limbi Străine din str. Republicii nr. 8 (vizavi de Parcul Bălcescu) sau la telefon 0237-231161. Persoana de contact, Anamaria Cătănoiu, coordonator Centrul de Limbi Străine.
JOIN US HOME TO SPEAK ENGLISH!